Γειτονικοί Δήμοι

Αυτοψίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σε έργα στο Μαρούσι

By  | 

Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Παν. Τσαλδάρη

Θ. Αμπατζόγλου: «Καθημερινά βελτιώνουμε την προσβασιμότητα και την ασφάλεια στο Μαρούσι»

Αυτοψία στο τελευταίο στάδιο των έργων επί των οδών Παν. Τσαλδάρη – Κίμωνος – Υψηλάντου και συγκεκριμένα της ασφαλτόστρωσης  της Παν. Τσαλδάρη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, ενώ την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου είχε επισκεφτεί το έργο ανακατασκευής πεζοδρομίων επί των οδών Αγ. Ελεούσης & Πυθαγόρα.

Υπενθυμίζεται ειδικότερα πως το έργο ασφαλτόστρωσης επί της Παν. Τσαλδάρη ήταν συνεχιζόμενο αυτού που αφορούσε αποκαταστάσεις κρασπέδων – ρείθρων, φρεατίων υδροσυλλογής και ασφαλτοστρώσεις επί της αξονοδιασταύρωσης Παν. Τσαλδάρη – Κίμωνος – Υψηλάντου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή τις αυτοψίες που πραγματοποίησε δήλωσε: «Καθημερινά, με επιμονή και σωστό προγραμματισμό, βελτιώνουμε την προσβασιμότητα και την ασφάλεια στην πόλη μας. Τα έργα αυτά εκτελούνται με ιδίους πόρους και το τεχνικό μας πρόγραμμα του 2021 επιτρέπει περισσότερες παρεμβάσεις. Παράλληλα συνεχίζουμε να διεκδικούμε πηγές χρηματοδότησης που θα μας επιτρέψουν να συντηρήσουμε οδοποιία και πεζοδρόμια με πολύ πιο δυναμικό τρόπο σε περισσότερες γειτονιές στο Μαρούσι».

Ο Δήμαρχος, κατά τη διάρκεια των αυτοψιών του είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με πολίτες, οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής και για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στις περιοχές τους.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds