ΒΙΒΛΙΟ

JACQUELINE NEWMAN ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ

By  | 

ΔΩΔΕΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ

Μεταφράστρια Κωνσταντίνα Χριστοδούλου

Ο γάμος όπως τον γνωρίζουμε έχει αλλάξει, και το ίδιο έχει αλλάξει και το διαζύγιο. Οι γυναίκες βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους άντρες. Οι πατεράδες κερδίζουν διαμάχες για την επιμέλεια. Οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου είναι νόμιμοι. Σε αυτόν τον αξιοθαύμαστα εύστοχο και σαφή οδηγό, η κορυφαία δικηγόρος της Νέας Υόρκης σε θέματα διαζυγίου  Τζάκλιν Νιούμαν μοιράζεται τα μυστικά της από τις άνω των δύο δεκαετιών δικαστικές διαμάχες.

Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει:
• να αποφασίσετε αν είστε πραγματικά έτοιμοι να πάρετε διαζύγιο
• να προστατέψετε τα οικονομικά σας και να καταλάβετε το μοίρασμα της περιουσίας
• να βρείτε τον σωστό δικηγόρο για τη δική σας περίπτωση
• να επιτύχετε το πλάνο που επιθυμείτε για την επιμέλεια των παιδιών
• να τα καταφέρετε και να παραμείνετε υγιείς εν μέσω μιας περιόδου αναστατώσεως.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Νιούμαν έχει εφαρμόσει τις στρατηγικές της επί των διαζυγίων και έχει καθοδηγήσει πελάτες επί εικοσιτετραώρου βάσης στο πώς να ρυθμίσουν κάθε πλευρά του διαζυγίου τους. Τώρα, σε αυτό το βιβλίο-σταθμό, προσφέρει τα ίδια εργαλεία και τακτικές στους αναγνώστες. Η Νιούμαν ρίχνει επίσης φως στη «βιομηχανία διαζυγίων», όπου ειδικοί επωφελούνται οικονομικά από έντονα συγκρουσιακές διαμάχες. «Το διαζύγιο», λέει, «μπορεί να είναι απλό, ακόμα κι αν δεν είναι φιλικό». Γεμάτο με σοφία σκληρά κερδισμένη και με αίσθηση του χιούμορ, το βιβλίο Οι νέοι κανόνες του διαζυγίου είναι ένα ουσιώδες ανάγνωσμα για καθέναν που επιζητεί να αναδυθεί από τον χωρισμό πιο δυνατός, πιο ευτυχισμένος και πιο ασφαλής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Jacqueline Newman (Τζάκλιν Νιούμαν) είναι διευθυντικό στέλεχος και συνέταιρος στη δικηγορική εταιρεία διαζυγίων Berkman Bottger Newman & Schein, LLP της Νέας Υόρκης. Ειδικεύεται σε σύνθετες περιπτώσεις μεγάλων περιουσιών και στη διαπραγμάτευση προγαμιαίων συμβολαίων. Η Νιούμαν εμφανίζεται ως ειδική σχολιάστρια στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, και σε έντυπα όπως New York Times, New York Post, Business Insider, Time, USA Today, και Glamour.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds