ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Αστρολογικά Νέα, 1-7 Φεβρουαρίου

By  | 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου!

Καλό μήνα σε όλους!

Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου,η Αφροδίτη ΄΄αλλάζει΄΄ ζώδιο! 
Μεταφέρεται στον απρόβλεπτο & αέρινο Υδροχόο. (θα παραμείνει μέχρι τις 25/2).
Περιμένουμε… πολλές αλλαγές! Κυρίως στον τομέα της Συνεργασίας, των Σχέσεων και της Οικονομίας. Η θέση της από τον Υδροχόο, θα μας ΄΄δώσει΄΄ έντονες καταστάσεις. (με οξύμωρο χαρακτήρα)!

Η Αφροδίτη και ο Κρόνος, βρίσκονται στο 11ο ζώδιο (Υδροχόος). 

Ο Ουρανός και ο Άρης απότον Ταύρο,  ενεργοποιούν το 1ο και το 2ο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων. (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός,  Υδροχόος).

Αυτό που μας ΄΄προσελκύει΄΄ …και μας κάνει εντύπωση, είναι η αμοιβαία υποδοχή της Αφροδίτης με τον Ουρανό. (Η Αφροδίτη κυβερνήτης του Ταύρου βρίσκεται στον Υδροχόο, και ο Ουρανός κυβερνήτης του Υδροχόου, βρίσκεται στον Ταύρο= αμοιβαία υποδοχή).
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι πλανήτες θα είναι κυρίαρχοι (και στις 2 ζωδιακές περιοχές). Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι έχουν Δύναμη…ισχυρή!

Θα κάνουν πολύ έντονη την παρουσία τους! Δεν θα διστάσουν να αλλάξουν…σχεδόν τα πάντα! Οι αλλαγές στον τομέα των σχέσεων, θα γίνουν ορατές! Ανατροπές, νέες ιδέες… ασυνήθιστος τρόπος συμπεριφοράς, …θα είναι μόνο μερικά, …από αυτά που πρόκειται να συμβούν!

Στις 30/1, ο Ερμής μπήκε ανάδρομος. (θα παραμείνει ανάδρομος, μέχρι τις 21/2, από την 26η  – 11η μοίρα του Υδροχόου). 
Επηρεάζει όλα τα ζώδια, …μα περισσότερο τα σταθερά του 1ου 2ου δεκαημέρου.

Για το διάστημα που ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, …θα χρειαστεί να συζητήσουμε με τον εαυτό μας. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο, να επαναπροσδιορίσουμε τις σκέψεις και τις αξίες μας, …ώστε να βγάλουμε χρήσιμα …και αξιόλογα συμπεράσματα!

Το τετράγωνο του Ήλιου – Άρη (και συγχρόνως αντιπαραλληλία),  δημιουργεί εντάσεις. Υπάρχει δυσκολία χαλάρωσης! Οι σταθεροί εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου, νιώθουν …περίεργα. Η διαχείριση της ενέργειας δεν είναι εύκολη, …και χρειάζεται προσοχή!
Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις…!Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι με το περιβάλλον σας.

Βρείτε νέους δημιουργικούς στόχους …και ρυθμίσετε τυχόν εκκρεμότητες. Προσοχή στα νεύρα… τις ανταγωνιστικές διαθέσεις, αλλά και το …οξύθυμο περιβάλλον!

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο. Επιπρόσθετες …υποχρεώσεις μπαίνουν στο προσκήνιο, …και ενώ θέλετε να πάτε πιο μακριά, …το παρελθόν… βρίσκεται και πάλι εδώ!
Άλυτα θέματα…., ημιτελείς καταστάσεις, …σε σχέσεις και συνεργασίες, αναζητούν ένα νέο είδος διαχείρισης (αποκατάστασης).

Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται! Τα πάντα…θα εξαρτηθούν από τη σοβαρότητα που θα δείξετε, αλλά ….και από το κύρος, που θα έχει το αίτημα του χώρου-και της έκφρασης (θα εξαρτηθεί και από το ΄΄είδος΄΄ της σχέσης). Άτομα με σημαντικές θέσεις, …έρχονται από το παρελθόν, και θα δηλώσουν… παρόν!

Η ανάγκη για αποκατάσταση της αλήθειας, …αλλά και η απελευθέρωση από τυχόν ΄΄δεσμά΄΄, τονίζονται από την όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Το τετράγωνο που τους συνδέει, δυναμώνει την ένταση-με πρωτόγνωρο τρόπο.

Η αμοιβαία υποδοχή (που αναφέραμε πιο πάνω) …είναι ΄΄αποφασισμένη΄΄ να βρει λύσεις. Λύση-εις, που ενδέχεται να είναι αντίθετες …από τις συνήθειες σας. Επαγγελματικά θέματα, αλλά και ζητήματα που θα έχουν να κάνουν με συλλόγους-ομάδες-club (από κάθε κοινωνική κατεύθυνση), θα ΄΄δηλώσουν΄΄ την παρουσία τους.

Την εβδομάδα αυτή, …μπορούμε να περιμένουμε πολλά! Η πολυαστρία στον Υδροχόο, κινητοποιεί κάθε άνθρωπο… απ’ όπου κι αν προέρχεται.
Η Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Δίας, ο Ήλιος, η Αθηνά, και ο Ερμής, σχηματίζουν όψεις τετραγώνου, με τον Ουρανό και τον Άρη από τον Ταύρο.

Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης, (από τον άξονα Διδύμων-Τοξότη και Ιχθύ),…΄΄επιμένουν΄΄ στο θολό ΄΄σχήμα΄΄. Η ερμηνεία για τα προβλήματα της εποχής, …παραμένει… ΄΄άπιαστο΄΄ όνειρο (Παιδεία, σχέσεις με το Εξωτερικό, Δικαιοσύνη, Θρησκεία, Μ.Μ.Ε, Μ.Μ.Μ. κ.α).

Σημαντικές κινήσεις θα γίνουν από ομάδες. Ίσως οι ομάδες αυτές, να έχουν …καινοτομικό-ειδικό χαρακτήρα! Βασικό τους κίνητρο, θα είναι τα Ανθρώπινα δικαιώματα.

Νέες δράσεις, ΄΄πάνω΄΄ σε κοινωνικά θέματα, …αλλά και σχηματισμοί μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα-οργανισμών, … μπορεί και να έχουν… πολιτική κατεύθυνση (ίδρυση νέου κόμματος)!

Η αλληλεγγύη, η δικαιοσύνη, η ισότητα και η ελευθερία, …θα είναι το βασικό κίνητρο για την αλλαγή!

Ας είμαστε όλοι συνειδητοί, …με εγκράτεια, διαύγεια και υπομονή!

Καλή επιτυχία σε όλους!

 Με Χαρά, 

για το ‘kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds