Γειτονικοί Δήμοι

Σημαντική τηλεδιάσκεψη διοργανώνει με την ΜΟΔ και τον Πρόεδρό της κ. Γ. Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Π. Ιωάννου

By  | 

Δήμοι και επιχειρείν έρχονται πιο κοντά

Μία ακόμα σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, υπεύθυνος για θέματα επιχειρηματικότητας, κ. Παναγιώτης Ιωάννου, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Επενδυτικών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Ηρακλείου Αττικής, κ. Γιώργο Παπαδημητρίου.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν πρόσφατα στα Γραφεία της ΜΟΔ και συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα στην διοργάνωση τηλεδιάσκεψης η οποία θα έχει στόχο την καλύτερη ενημέρωση για την αποτελεσματική διαχείριση και εφαρμογή των συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά στην τηλεδιάσκεψη θα μετέχουν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο αλλά και επιχειρηματίες και και επιχειρηματικά στελέχη που ειδικεύονται στην ανάπτυξη προγραμμάτων που μπορούν να αξιοποιήσουν οι δήμοι.

Πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία και το πρόγραμμα της πολύ ενδιαφέρουσας αυτής τηλεδιασκέψης που διοργανώνει ο δραστήριος αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

          panagiotis@panioannou.com

                          6944308390

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds