Άρθρα

Ο Ροταριανός Όμιλος ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΑΣΤΡΙ και Ροταράκτ συγκεντρώνουν αγαθά για τις μητέρες και τα βρέφη που διαμένουν στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών

By  | 

Πάντα κοντά στις ανάγκες των συμπολιτών μας και με έντονη την αλληλεγγύη συνδράμουμε στην πρωτοβουλία του 2ου και 3ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας. Όσοι ρ.συνάδελφοι αλλά και φίλοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν κάτι από τα παρακάτω αναγραφόμενα στην λίστα (και μόνο αυτά!!!)

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ ΕΩΣ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΛΑΙΩΝΑ ΘΗΒΩΝ.
Θα παραδώσουμε τα αγαθά το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ερυθραίας, (είσοδος από οδό Μεσολογγίου), συμμετέχοντας σε αυτή την πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των ανωτέρω σχολείων της περιοχής μας.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΕΙΔΗ
Για μωρά και νήπια έως τριών ετών συγκεντρώνουμε :
Πάνες Νο 4-5-6, Κρέμες κατά του συγκάματος. Παιδικά παπούτσια Νο 20-28. Βραστήρες. Καρότσια. Πάρκα. Κούνιες. Αλαξιέρες. Ποδηλατάκια (σε καλή κατάσταση) Για τις μητέρες συγκεντρώνουμε : Εσώρουχα και κάλτσες (καινούρια) Φόρμες . Κολάν . Σαγιονάρες. Παντόφλες, Παπούτσια Νο 36-41 (σε καλή κατάσταση).
Επειδή οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί είναι πράγματι μεγάλες, παρακαλούμε τους φίλους μας, ειδικότερα της περιοχής μας, να συνδράμουν σε αυτή την εθελοντική δράση με ό,τι είδη μπορούν. Αντιπροσωπείες του Ρ.Ο Κηφισιά-Καστρί και Ομίλου Ροταράκτ Κηφισιά-Καστρί, θα βρίσκονται στα σχολεία, στις 30 Ιανουαρίου, ώρα 11 πμ , για να παραδώσουν όσα είδη έχουμε συγκεντρώσει, αλλά και να παραλάβουν ό,τι πρόσθετο φέρουν οι φίλοι μας εκείνη την ώρα.


Είμαστε σίγουροι ότι η ευαισθησία και η αλληλεγγύη που μας διακρίνει θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds