Γειτονικοί Δήμοι

Συνεργασία Δήμου Βριλησσίων με το Ε.Ε.Α. για στήριξη των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους»

By  | 

Ο Δήμος Βριλησσίων στο πλαίσιο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της εποχής, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ανακοινώνουν τη δωρεάν δημιουργία διαδικτυακού καταστήματος «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους».    Πρόκειται για μια πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης των επιχειρήσεων με τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων, καθώς κρίνεται απαραίτητο  πλέον οι επιχειρήσεις  να θέσουν ως προτεραιότητα την άμεση ψηφιακή προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα.    Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ανταποδοτικών υπηρεσιών συμβουλευτικής & δωρεάν δημιουργίας e-shop μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:  http://«Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους» – Πρόσκληση ενδιαφέροντος για δωρεάν δημιουργία e-shop (google.com)

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds