Διάφορα

Αφηγήσεις στα FM»: Τέσσερα λογοτεχνικά ταξίδια από τις συχνότητες της ραδιοφωνίας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

By  | 

Η νέα ραδιοφωνική και διαδικτυακή δράση συνεχίζεται με το συγγραφέα και ηθοποιό Τσιμάρα Τζανάτο και τα έργα του, «Δεσποινίς Δυστυχία» και «Αχινός».

Η νέα ραδιοφωνική και διαδικτυακή δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, «Αφηγήσεις στα FM», συνεχίζεται με το συγγραφέα και ηθοποιό Τσιμάρα Τζανάτο, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στο dithepi.gr και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4», στις 18:00, ο οποίος διαβάζει για τους ακροατές δύο έργα, που φέρνουν την υπογραφή του: «Δεσποινίς Δυστυχία» και «Αχινός».

Σε αυτό τον πρώτο κύκλο «Αφηγήσεων» θα ακολουθήσουν ο σκηνοθέτης Τάκης Τζαμαργιάς στις 31 Ιανουαρίου και ο ηθοποιός Μανώλης Μαυροματάκης στις 7 Φεβρουαρίου.

Γιατί τα θέατρα μπορεί να είναι κλειστά, οι καλλιτέχνες, όμως, συνεχίζουν να επικοινωνούν μαζί μας. Με κάθε μέσο διαθέσιμο, υψώνουν τη φωνή τους και συναντούν τους ακροατές στη σφαίρα της μυθοπλασίας και της αφήγησης.

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές  συναντήσεις – αφηγήσεις είναι διάρκειας περίπου 30 λεπτών έκαστη, μεταδίδονται από το Kανάλι 1 – Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά, στις 18:00, με παράλληλη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ως podcasts.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds