Δήμος Κηφισιάς

FESTIVAL ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2020

By  | 

Με θέρμη ανταποκρίθηκε το κοινό της Κηφισιάς στην πρώτη εκδήλωση του Festival Κηφισιάς 2020 «Tango vs Οπερέτα», τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, όπου είχε τη χαρά να απολαύσει τον διακεκριμένο πιανίστα Γιώργο Νιάρχο και την ταλαντούχο υψίφωνο Μάρα Θρασυβουλίδου. Ένα μελωδικό ταξίδι με ήχους τάνγκο και οπερέτες διανθισμένο από δημοφιλείς άριες  από όπερες, καντσονέτες, αγαπημένα τραγούδια του μεσοπολέμου και υπέροχα τραγούδια της χρυσής δεκαετίας του 1960. Τους δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες συνόδευαν ο τενόρος Ηλίας Τηλιακός, ένα υπέροχο φωνητικό σύνολο και δεξιοτέχνες μουσικοί.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, η οποία εξήρε την υπευθυνότητα που επέδειξαν όλοι οι φορείς καθώς και η κοινωνία την περίοδο της πανδημίας και ευχήθηκε αυτές οι βραδιές πολιτισμού να αποτελέσουν ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Παρευρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς Σταύρος Ζαπάντης, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων – Εξυπηρέτησης και Φιλίας των Πολιτών, Επιχειρηματικότητας και Πρασίνου Νίνα Βλάχου, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Δημήτριος Βικέλας» Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της «Μένανδρος ΑΕ» Νικήτας Κόκκαλης κ.ά.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Festival Κηφισιάς 2020 συνεχίζονται μέχρι και το Σάββατο 25 Ιουλίου, στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

http://www.kifissia.gr/el/event/festival-%CE%BA%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83-2020

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds