Εκδηλώσεις

Ο Γρηγόρης Βαλτινός στην Συναισθηματική Διαλεκτική

By  | 

Ο Γρηγόρης Βαλτινός στην Συναισθηματική Διαλεκτική το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 8 μμ .

Ο αγαπημένος όλων μας πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης ,σε μια ομιλία-μάθημα για τους κώδικες της υποκριτικής ,την γοητεία των συναισθημάτων ,τις θεραπευτικές ιδιότητες της Τέχνης και την αντίσταση μας στην πνευματική νωθρότητα των ημερών .

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM και οργανώνεται στο πλαίσιο των δωρεάν δράσεων για την προσωπική ενδυνάμωση των μαθητών και φίλων της Συναισθηματικής Διαλεκτικής την περίοδο της καραντίνας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ναν στείλουν μήνυμα στις σελίδες τις Συναισθηματικής Διαλεκτικής στο facebook και στο Instagram

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds