ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Κασάντρα Μπραούσι

By  | 

Ονομάζομαι Κασάντρα Μπραούσι και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Σητεία της Κρήτης. Ασχολούμαι με το τραγούδι ερασιτεχνικά εδώ και χρόνια. Είμαι αυτοδίδακτη και γράφω δικά μου τραγούδια, μουσική και στίχο, ενώ πολλές φορές συνεργάζομαι και με άλλους στιχουργούς. Το 2018 συμμετείχα και στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και πέρασα στην πρώτη φάση με το τραγούδι «Αποχωρώ» και η αγάπη του κόσμου τότε ήταν μεγάλη.

Έχω κάνει και μερικά live κατά καιρούς στην κωμόπολη της Σητείας και ευελπιστώ στο μέλλον τα live αυτά να πολλαπλασιαστούν καθώς αποτελεί για μένα ευλογία αυτή η άμεση επικοινωνία με τον κόσμο. Το νέο μου τραγούδι «Που Πήγε Η Αγάπη Σου » που κυκλοφόρησε στις 15 Ιανουαρίου αποτελεί το πρώτο μου ενορχηστρωμένο κομμάτι και ελπίζω ο κόσμος να το αγαπήσει όσο εγώ. Την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Γιάννης Λυκάκης ενώ το κομμάτι του βίντεο (Video Lyrics) ο Νίκος Βλάχος.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds