Δήμος Κηφισιάς

ΝΙΚΟΣ ΨΑΡΡΟΣ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ

By  | 

Ο καλλιτέχνης ζωγράφος Νίκος Ψαρρός έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1972 και έχει σπουδάσει συντήρηση έργων τέχνης. Ο Νίκος Ψαρρός έχει ζήσει σε διάφορες πόλεις ηπειρωτικές και νησιωτικές τόσο στην Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί καλλιτεχνικά από διαφορετικές κουλτούρες και καλλιτεχνικές τάσεις. Τα τελευταία 7 χρόνια ζει στην Σαντορίνη όπου το ελληνικό φως και η αρχαία τραχιά γη της Σαντορίνης, έχουν δώσει πνοή στην πρόσφατη συλλογή του μέσα από την οποία εκφράζει την πνευματικότητα του νησιού.


Έχει πραγματοποιήσει και έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το έτος 2013, πραγματοποίησε ατομική έκθεση στο Μπερνί της Ταζμανίας, το 2014, πραγματοποίησε ατομική έκθεση  στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, το 2016 συμμετείχε σε ομαδική έκθεση στο Soho στη Νέα Υόρκη, το 2017 συμμετείχε σε ομαδική έκθεση στον πολιτιστικό σύλλογο»Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας»
το 2017 συμμετείχε σε ομαδική έκθεση στο Μπελλώνειο Ίδρυμα Φηρώντο 2018 πραγματοποίησε ατομική έκθεση στο οινοποιείο Κροκιδά στην Αιγιαλεία και μέχρι σήμερα διατηρεί μόνιμη έκθεση στο οινοποιείο Μπουτάρη στην Σαντορίνη.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα έργα του καλλιτέχνη στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.instagram.com/psarros.art/?hl=el

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds