Αστρολογικά νέα

Αστρολογικά Νέα, 18-24 Ιανουαρίου

By  | 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021. Ο Άρης, πλησίασε τον Ουρανό στον Ταύρο. Η απόλυτη σύνοδος, θα πραγματοποιηθεί, μέσα στις επόμενες ώρες. Το ιδιόμορφο πλανητικό κοκτέιλ, προετοιμάζεται… για τις πιο σημαντικές αλλαγές! 
Θα ΄΄σηκώσει΄΄ το καπάκι της χύτρας; Θα γίνει η αποσυμπίεση; Αν δεν γίνει, ο κρότος  θα ακουστεί … σε  μεγάλη ακτίνα!

Η εβδομάδα αυτή είναι περίεργη, εκρηκτική, …έως και αποκαλυπτική! Όλος ο πλανήτης, είναι με τα μάτια στραμμένα στην Αμερική. Η ειδησεογραφική μας κάλυψη, ενδέχεται να μην είναι …επαρκής! Σίγουρα όμως, θα μάθουμε… (σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό) !

Ο Ουρανός είναι πλέον ορθόδρομος.  Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο! Εισέρχεται στον σταθερό, αλλά και παράλληλα απρόβλεπτο και καινοτομικό Υδροχόο. Οι αλλαγές, θα είναι σίγουρα ορατές!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ!

Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό, θα ΄΄τεντώσει΄΄ επικίνδυνα το σκοινί. Αναζητά τις λύσεις, που θα φέρουν τα νέα ανοίγματα-αλλαγές, προς όλες τις κατευθύνσεις. 

Η ανάγκη για ελεύθερη έκφραση, θα »κτυπήσει» κόκκινο. (Σε όποια πλευρά και αν ανήκει κανείς… και με ότι αυτό συνεπάγεται)!

Το τετράγωνο Άρη-Δία, θα φουντώσει… με ενεργούς τρόπους! Το ενδεχόμενο να βιώσουμε τις συνέπειες,  (σε διάφορους τομείς), θα είναι σίγουρα ενεργό. Οι μαζικές κινητοποιήσεις-δράσεις, θα είναι το βασικό υλικό. (Είτε σε πρακτικό, είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο)!

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, θα ενεργοποιήσει τις δυνάμεις καταστολής! (Και όλα αυτά, σε κοινωνικό, ατομικό και προσωπικό επίπεδο).

Ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα! Δείτε τα πράγματα σφαιρικά… 

Καλή εβδομάδα σε όλους! Πάντα, με τη δύναμη της ψυχής!

Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές!

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης, συναντά τον Ουρανό και τον Δία. Να σας πω να κάνετε υπομονή…; Δύσκολο! Η ενέργεια είναι τεράστια. Ο Ήλιος στον Υδροχόο, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, και σας βοηθά να καταλάβετε περισσότερο…! Δηλαδή, να είστε συνειδητοί. Η έντονη  ενέργεια σας, χρειάζεται τρόπο να εκφραστεί. Βάλτε προτεραιότητες, μέσω στρατηγικής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, ενεργοποιεί το 2ο  δεκαήμερο σας. Η πιο σημαντική όμως ενεργοποίηση, συμβαίνει στο 1ο σας δεκαήμερο. Όσοι έχετε πλανήτες ή σημεία  στην 6η μοίρα, θα νιώθετε και θα νιώσετε την ένταση της εποχής. Το σημαντικότερο γεγονός, θα είναι η όψη του Άρη με τον Ουρανό-Δία. Τι σημαίνει αυτό; Αναβολές τέλος!! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται στο 2ο δεκαήμερο του Υδροχόου. Μοιάζει κάτι σαν μπροστάρης….για την ώρα,…γιατί σύντομα, θα γυρίσει ανάδρομος. Είναι, σαν να κάνετε περιήγηση προς μια κατεύθυνση. Αργότερα, θα αξιολογήσετε το αποτέλεσμα. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα δείτε αυτό που λέει, …»πάω αργά γιατί βιάζομαι»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο, σας δίνει το κατάλληλο έδαφος για  …ενδοσκόπηση! Η σύνοδός με τον Κρόνο, σας κάνει, ιδιαίτερα επιφυλακτικούς. Μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις (από τους άλλους). Μπείτε σε φάση αξιολόγησης. Το 3o σας δεκαήμερο, πιέζεται αρκετά. Όμως, το 1ο σας δεκαήμερο, έχει τον τρόπο να κάνει τις αλλαγές. Δείτε τις ευκαιρίες που έρχονται!

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, αλλάζει ζώδιο. Η δημιουργική σας δύναμη, γίνεται ιδιαίτερα ενεργή! Παράλληλα, η συνέργεια Άρης-Ουρανός-Δίας, …εγκαθιδρύει τις αλλαγές που έρχονται από το 1ο σας δεκαήμερο. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και επαφές, είναι προτεραιότητα. Προσοχή όμως, στα τετράγωνα από το 1ο σας δεκαήμερο. Ίσως προκύψει αντίδραση  από 3ους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι περίεργη…! Τα γεγονότα τρέχουν! Τι θα γίνει με όλα αυτά που συμβαίνουν; Κάντε υπομονή…! Θα έρθει σύντομα η στιγμή, που θα βρείτε τον χρόνο, να αναλύσετε ότι χρειάζεστε. Κρατήστε το νευρικό σας σύστημα χαλαρό. Όλα θα γίνουν. Μην ανησυχείτε! Θα είστε οι καλύτεροι αναλυτές-σε ότι και αν συμβεί. 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον Υδροχόο, είναι για εσάς συμβατός. Επιτέλους, τώρα θα καταλάβετε περισσότερο…, πως έχουν τα πράγματα. Θα αναγνωρίζετε τι σας συμβαίνει, και θα θελήσετε να βρείτε τα κατάλληλα κίνητρα. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σας καλεί, σε μια σημαντική ρύθμιση. Οι εκκρεμότητες, βρίσκουν σιγά-σιγά τη λύση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός για να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Όμως, το 1ο σας δεκαήμερο, πιέζεται αρκετά. Οι σταθερές αξίες και πεποιθήσεις σας, …μπαίνουν στο φίλτρο της αναγκαστικής αλλαγής. Φροντίστε, να είστε εκείνοι που θα επιλέξετε …πως θα αναβαθμίσετε τη ζωή σας! Σε διαφορετική περίπτωση, θα νιώσετε ανασφάλεια. Κάντε διάλογο με τον εαυτό σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας, ενεργοποιείται από τον Άρη-Ουρανό στον Ταύρο! Ο Ήλιος στον Υδροχόο, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο και σας δίνει ρόλο σημαντικό. Το ζώδιο σας, έχει να κάνει με την έννοια του ταξιδευτή. Οι κοινωνικές σας δράσεις-μετακινήσεις θα είναι στο πρόγραμμα. Η συνδυαστική σας δράση, θα φέρει …ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αποτελέσματα, που θα έχουν αντίκτυπο, στην προσωπική σας ανάπτυξη.  Εντός & εκτός συνόρων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος συναντά τον Ήλιο! Οι ηγετικές σας τάσεις, γίνονται σθεναρές. (Είτε σε εσάς, είτε σε 3ους). Το σίγουρο είναι, ότι δεν αστειεύεστε! Η κοινωνία, ο άνθρωπος, οι αξίες του, αλλά και η αφορμή του σωστού τρόπου συμπεριφοράς, σας δίνουν την κατάλληλη τροφή για σκέψη. Τι θα γίνει με τους θεσμικούς νόμους; Είναι ο πολίτης συνειδητός; (Και άλλα τέτοια πολλά). Δείτε, μέσα από το πρίσμα της παρατήρησης. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρόνια πολλά αγαπητοί μου Υδροχόοι. Είστε το 3ο ζώδιο του Aέρα. Επικοινωνιακοί, αντιδραστικοί, αλλά και σταθεροί στις αξίες σας. Σας αρέσει να κινείτε τα λιμνάζοντα ύδατα. Κάτι τέτοιο λοιπόν, πρόκειται να συμβεί και τώρα! Έχετε τον 1ο λόγο και το ξέρετε! Τώρα όμως, συνηγορεί και το κοινωνικό-πολιτικό πλαίσιο! Την εβδομάδα αυτή, θα δούμε πολλά! Νέα πράγματα και νέους δρόμους κοινωνικής συμπεριφοράς! Σε γενικές γραμμές, θα δούμε μεγάλες διακυμάνσεις. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, να είστε ιδιαίτερα ενεργοί!

ΙΧΘΥΣ

Οι πλανήτες που βρίσκονται στον Υδροχόο, σας βρίσκουν σε φάση…ας την πούμε  »ρελαντί». Από την πλευρά όμως του Ταύρου και του Αιγόκερω, έχετε κάποιες σημαντικές εξελικτικές δράσεις. Το 1ο και το 2o δεκαήμερό σας, θα βρει τον τρόπο για σημαντικές δράσεις.  Θα χρειαστεί να εστιάσετε, αλλά όχι μόνο αυτό. Θα πρέπει να το πάρετε απόφαση! Αλλάξτε ότι δεν είναι  χρήσιμο και λειτουργικό. Καλή σας επιτυχία!

 Με Χαρά, 

για το ‘kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds