Γειτονικοί Δήμοι

Ευχαριστήριο προς το Δήμο Διονύσου από τον Σύλλογο Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν.Πέλλας για την εξασφάλιση ενός αναπηρικού αμαξιδίου από τη συλλογή καπακιών

By  | 

Ο Σύλλογος Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας με επιστολή του ευχαριστεί το Δήμο Διονύσου για τη συλλογή καπακιών, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων για  ανασφάλιστους και άπορους που δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Σημειώνεται ότι από τα καπάκια που παρέδωσαν οι κάτοικοι του Δήμου Διονύσου ο Σύλλογος προμηθεύτηκε ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Ακολουθεί το Ευχαριστήριο προς το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη:

«Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας σας ευχαριστεί θερμά για την συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, ώστε να δίνουμε δωρεάν Αναπηρικά Αμαξίδια, σε ανασφάλιστους και άπορους που δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.
Η προσπάθεια αυτή να συλλέγετε τα πλαστικά καπάκια και να τα αποστέλλετε σε μας, χάρη στη δική σας βοήθεια και την στήριξη κάποιων εταιρειών μεταφορών έχει ως αποτέλεσμα να βοηθηθούν πολλά άτομα ανά την Ελλάδα.
Κάθε φορά που έχουμε αποστολή σας αντλούμε περισσότερη δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε στην ολοκλήρωση του σκοπού μας.
Ευχόμαστε να συνεχίσετε να συγκεντρώνετε καπάκια γιατί οι ανάγκες των συνανθρώπων είναι μεγάλες και ελπίζουν για κάτι καλύτερο».

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Διονύσου, με τη βοήθεια των ευαισθητοποιημένων πολιτών, συνεχίζει να συλλέγει καπάκια στις Δημοτικές Κοινότητές του, το κεντρικό Δημαρχείο και το Αμαξοστάσιο στον Άγιο Στέφανο. Τα καπάκια θα συγκεντρώνονται στη συνέχεια στη Δημοτική Κοινότητα Άνοιξης, επί της οδού Κανάρη 3, τηλ. επικοινωνίας: 213 213 9806.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους πολίτες για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία συλλογής καπακιών, που είναι για καλό σκοπό.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds